Op zoek naar informatie? Wil je het reglement nog een keer lezen? Hier kan je alle belangrijke zaken terugvinden.

Het Studio XO reglement

Hoe wordt jij een first class lid van Studio XO? Dat lees je in ons reglement. Bij inschrijving heb je dit reglement ook al ontvangen. Bekijk hem goed en geniet van de danslessen en alles wat wij voor jou te bieden hebben. Het reglement kan je hier vinden. Heb je moeite om dit reglement te bekijken? Neem dan contact op met je lesgever om samen er doorheen te gaan.

Waar kan je ons vinden?

Studio XO
Ontmoetingscentrum Rozemaai
Ferdinand Verbieststraat 56
2180 Ekeren

Wij zijn goed voorzien van parkeerruimte en met de bus ben je er zeer snel. Naast onze dansschool is er de gelegenheid om een drankje te nuttigen. Ouders / begeleiders zijn ook van harte welkom.

Onze Sponsors

Studio XO wordt door enkele sponsors ondersteund tijdens de activiteiten. Wij zijn zeer trots op onze sponsors en zij ook op ons. Tijdens diverse momenten in het jaar komen ze in beeld en wordt er uitvoerig reclame gemaakt. Heeft u interesse om ook tot onze trotse sponsors te behoren? Vraag dan een sponsordossier aan bij ons bestuur en kom, samen met ons, mee in de schijnwerpers staan. Onze sponsors zijn:

[rev_slider alias=”Partners-Logos”] [/rev_slider]

Wij zijn aangesloten bij:

Zoals iedere vzw in België is ook Studio XO aangesloten bij diverse instanties. Deze zijn:

danssport vlaanderen

Studio XO is aangesloten bij Danssport Vlaanderen vzw*. Alle leden van onze dansschool zijn automatisch lid van Danssport Vlaanderen bij inschrijving. Danssport Vlaanderen vzw is een door Bloso erkende en gesubsidieerde sportfederatie. Meer info op http://www.danssportvlaanderen.be/.

panathlon

Studio XO heeft de Panathlon Verklaring ondertekend.

Logo_Erkend_Sportclub_Antwerpen

Studio XO een officieel erkende sportclub in Antwerpen.

Studio XO Comité

Studio XO Comité is een groep helpende handen die bestaat uit ouders, familie, vrienden, leden,…. die graag hun handen uit de mouwen steken om onze dansschool te ondersteunen.

Concreet betekent dit dat deze groep:
* Studio XO ondersteunt bij hun (interne en externe) activiteiten.
* mee zoekt naar bronnen van inkomsten d.m.v. bijvoorbeeld verkoopacties.
* zelf leuke feestjes en activiteiten organiseert.

Wie ons graag wil komen versterken kan een mailtje sturen naar team@studio-xo.be met naam, telefoonnummer en e-mailadres. Zo kunnen we je contacteren en uitnodigen voor onze vergaderingen.