Praktisch

Op zoek naar informatie? Wil je het reglement nog een keer lezen? Hier kan je alle belangrijke zaken terugvinden.

Het Studio XO reglement

Hoe wordt jij een first class lid van Studio XO? Dat lees je in ons reglement. Bij inschrijving heb je dit reglement ook al ontvangen. Bekijk hem goed en geniet van de danslessen en alles wat wij voor jou te bieden hebben. Het reglement kan je hier vinden. Heb je moeite om dit reglement te bekijken? Neem dan contact op met je lesgever om samen er doorheen te gaan.

Waar kan je ons vinden?

Studio XO
Het Ekershof
Groot Hagelkruis 6
2180 Ekeren

Aan de overkant is er een parkeerruimte voorzien en met de bus ben je er zeer snel. Er is de gelegenheid om een drankje te nuttigen in het Ekershof. Ouders / begeleiders zijn ook van harte welkom.

Wij zijn aangesloten bij;

Zoals iedere vzw in België is ook Studio XO aangesloten bij diverse instanties. Deze zijn:
danssport vlaanderen
Studio XO is aangesloten bij Danssport Vlaanderen vzw*. Alle leden van onze dansschool zijn automatisch lid van Danssport Vlaanderen bij inschrijving. Danssport Vlaanderen vzw is een door Bloso erkende en gesubsidieerde sportfederatie. Meer info op http://www.danssportvlaanderen.be/.
Studio XO heeft de Panathlon Verklaring ondertekend.
Studio XO een officieel erkende sportclub in Antwerpen.

Onze sponsors

Studio XO wordt door enkele sponsors ondersteund tijdens de activiteiten. Wij zijn zeer trots op onze sponsors en zij ook op ons. Tijdens diverse momenten in het jaar komen ze in beeld en wordt er uitvoerig reclame gemaakt. Heeft u interesse om ook tot onze trotse sponsors te behoren? Vraag dan een sponsordossier aan bij ons bestuur en kom, samen met ons, mee in de schijnwerpers staan.

Studio XO Comité

Studio XO Comité is een groep helpende handen die bestaat uit ouders, familie, vrienden, leden,…. die graag hun handen uit de mouwen steken om onze dansschool te ondersteunen. Concreet betekent dit dat deze groep:

  • Studio XO ondersteunt bij hun (interne en externe) activiteiten,
  • mee zoekt naar bronnen van inkomsten d.m.v. bijvoorbeeld verkoopacties,
  • zelf leuke feestjes en activiteiten organiseert.

Wie ons graag wil komen versterken kan een mailtje sturen naar team@studio-xo.be met naam, telefoonnummer en e-mailadres. Zo kunnen we je contacteren en uitnodigen voor onze vergaderingen.