ONZE DANSLESSEN

Is dansen jouw passie en wil je die delen met ons? Kies dan een van onderstaande lessen en doe met ons mee. Iedere week leer je nieuwe choreo op moderne nummers in groep. Is 1 dans niet genoeg? Dan kies je er toch meerdere? Voel de kriebels en dans met ons mee.

Streetdance


All levels


Is Jazz helemaal jouw ding? Wij geven danslessen Jazz waarbij we rekening houden met de oude ballettechnieken maar passen die toe op hedendaagse muziek.

Wil je kennismaken met de verschillende dansvormen die onder streetdance vallen? Schrijf je dan zeker in en go urban!

All levels is groep volwassen dansers die graag verschillende stijlen doen en dit alles in 1 uurtje per week.

Disco


Kleuterdans


Kinderdans


Strakke en snelle dansbewegingen staan op het programma tijdens de disco lessen. We helpen je om in het juiste tempo te komen en de pasjes vlotjes onder de knie te krijgen.

Zelfs aan de allerkleinsten wordt gedacht. Onze kleuterdans is intussen een bekende dans binnen Studio XO en trekt ieder jaar veel kleine dansers en danseressen. Deze les is ideaal om de motoriek en de eerste danspasjes spelenderwijs goed onder de knie te krijgen.

Geen enkele woensdagmiddag is meer hetzelfde. Kinderdans biedt een basis voor iedere soort dans die we aanbieden bij de Studio XO. Dankzij deze kinderdans is jouw zoon of dochter klaar om een opvolgende dans te kunnen kiezen.

Kom jij bij ons danslessen volgen?

Zit er een dans tussen dat jou wel aanspreekt? Zie je het wel zitten om één of meerdere dansen onder de knie te krijgen? Schrijf je dan in en reserveer je plekje in onze lessen. Ervaren of niet, je bent van harte welkom!

Schrijf mij in