Onze danslessen

Is dansen jouw passie en wil je die delen met ons? Kies dan een van onderstaande lessen en doe met ons mee. Iedere week leer je nieuwe choreo op moderne nummers in groep. Is 1 dans niet genoeg? Dan kies je er toch meerdere? Voel de kriebels en dans met ons mee.

Kleuterdans

Onze kleuterdans is intussen een bekende les binnen Studio XO en trekt ieder jaar veel kleine dansers en danseressen. Deze les is ideaal om de motoriek en de eerste danspasjes spelenderwijs goed onder de knie te krijgen.

kinderdans | Free Time Dancers

Kinderdans

Geen enkele woensdagmiddag is meer hetzelfde. Kinderdans biedt een basis voor iedere soort dans die we aanbieden bij de Studio XO. Dankzij deze kinderdans is jouw zoon of dochter klaar om een opvolgende dans te kunnen kiezen.

kinderdans | Free Time Dancers

Street dance

Tijdens deze lessen komen verschillende stijlen binnen Streetdance aan bod. We leren je verschillende moves gaande van Dancehall, Hip Hop, tot Girly en Show.

Jazz

Deze les is speciaal onze dames die al vanaf het ontstaan van de dansschool lid zijn. Patricia leert ze ballettechnieken, jazz dance en moderne moves allemaal op zowel klassiekers als hedendaagse muziek.

disco dans | Free Time Dancers

Disco

Strakke en snelle dansbewegingen staan op het programma tijdens de disco lessen. We helpen je om in het juiste tempo te komen en de pasjes vlotjes onder de knie te krijgen.

disco dans | Free Time Dancers

Workout

Onze eigen ontworpen workout is gebaseerd op de vele dansworkouts die er bestaan. Toffe, commerciële muziek waarop we korte, gemakkelijke maar intense danspassen op uitvoeren. Dit is een kortere lessenreeks dus ideaal als je weinig tijd hebt, maar toch graag beweegt of aan je lichaam werkt. Je hoeft totaal geen danservaring te hebben voor deze lessen. Een goeie dosis motivatie en zin om te bewegen komen van pas. En mocht je wat energie ontbreken, zal je die ongetwijfeld wel krijgen tijdens het volgen van onze workout.
disco dans | Free Time Dancers

Afro

Afro is een Afrikaanse dansstijl waarbij er verschillende stijlen van verschillende Afrikaanse landen wordt gegeven. 
Onder andere afrohouse, amapiano en veel meer …

Het is een stijl waarbij je met je volledige lichaam werkt en het is een combinatie van losse en strakke bewegingen. 

Kom jij bij ons danslessen volgen ?

Zit er een dans tussen dat jou wel aanspreekt? Zie je het wel zitten om één of meerdere dansen onder de knie te krijgen? Schrijf je dan in en reserveer je plekje in onze lessen.
Ervaren of niet, je bent van harte welkom!