ONZE DANSLESSEN

Is dansen jouw passie en wil je die delen met ons? Kies dan een van onderstaande lessen en doe met ons mee. Iedere week leer je nieuwe choreo op moderne nummers in groep. Is 1 dans niet genoeg? Dan kies je er toch meerdere? Voel de kriebels en dans met ons mee.

Kleuterdans


Kinderdans


All Styles


Onze kleuterdans is intussen een bekende les binnen Studio XO en trekt ieder jaar veel kleine dansers en danseressen. Deze les is ideaal om de motoriek en de eerste danspasjes spelenderwijs goed onder de knie te krijgen.

Geen enkele woensdagmiddag is meer hetzelfde. Kinderdans biedt een basis voor iedere soort dans die we aanbieden bij de Studio XO. Dankzij deze kinderdans is jouw zoon of dochter klaar om een opvolgende dans te kunnen kiezen.

Tijdens de lessen All Styles komen verschillende stijlen binnen Streetdance aan bod. We leren je verschillende moves gaande van Dancehall, Hip Hop, tot Girly en Show.

Dansers die vorig jaar de lessen Streetdance gevolgd hebben, kunnen zich voor deze les inschrijven.

Dames Dance


Disco


Deze les is speciaal onze dames die al vanaf het ontstaan van de dansschool lid zijn. Patricia leert ze ballettechnieken, jazz dance en moderne moves allemaal op zowel klassiekers als hedendaagse muziek.

Strakke en snelle dansbewegingen staan op het programma tijdens de disco lessen. We helpen je om in het juiste tempo te komen en de pasjes vlotjes onder de knie te krijgen.

Kom jij bij ons danslessen volgen?

Zit er een dans tussen dat jou wel aanspreekt? Zie je het wel zitten om één of meerdere dansen onder de knie te krijgen? Schrijf je dan in en reserveer je plekje in onze lessen. Ervaren of niet, je bent van harte welkom!

Schrijf mij in