Lesgevers

Wij kijken ernaar uit om jou te leren dansen.
Iedereen is welkom bij Studio XO.
We hebben diverse groepen zodat je altijd in een niveau kan dansen wat past bij jouw ervaring. Ook als je geen ervaring hebt.

Nena / Nerri

Nena / Nerri

Kids

Robbe

Robbe

Young Adults - street

Jessica & Inge

Jessica & Inge

Kleuterdans / Juniors

Yenthe

Yenthe

Teens

Babs

Babs

Teens

Nathalie

Nathalie

Workout-XO

Shauni

Shauni

Young Adults - Disco

Patricia

Patricia

Dames

Naomi

Naomi

Young Adults - Afro

Lisa

Lisa

Kids

Ons bestuur

Lisa van Roosbroeck

Lisa van Roosbroeck

Bestuurslid

Lisa is al sinds het ontstaan van Studio XO (toen Free Time Dancers) een rots in de branding voor de dansschool. Zij werkt actief mee achter de schermen om alles draaiende te houden en is eveneens verantwoordelijk voor de jeugdwerking binnen de dansschool.

Patricia Powers

Patricia Powers

Bestuurslid

Eigenlijk heeft Patricia niet veel introductie nodig maar toch… Ze startte met tapdans toen ze 12 jaar oud was, het seizoen daarop startte ze met Ballet. Haar eerste danservaring deed ze op op een openluchtpodium tijdens het Canadian Annual Exhibition, dit was het begin van haar grote liefde voor dans. Ze behaalde diverse examens en diploma’s tijdens haar verbluffende carrière en is de drijvende kracht achter de dansschool.
Christel Winckelmans

Christel Winckelmans

Bestuurslid

Christel geeft dansles, is coach van de lesgevers en eveneens verantwoordelijke voor de jeugdwerking binnen de dansschool. Ze is onze stuwende kracht binnen de danschool.

Gert Verhaert

Gert Verhaert

Bestuurslid

Gert is naast de hoofdsponsor van Studio XO ook bestuurslid van de dansschool. Hij werkt samen met de andere leden mee aan een aangename en sportieve dansomgeving.

Bij Studio XO is iedereen welkom.
Wij dansen voor de fun!

Wij kijken ernaar uit om jou te leren dansen. Iedereen is welkom bij Studio XO. We hebben diverse groepen zodat je altijd in een niveau kan dansen wat past bij jouw ervaring.
Ook als je geen ervaring hebt.