ONZE LESGEVERS

Chidi

Afro & Disco 4,5,6 lj

Jessica & Inge

Kleuterdans

Lynn

All Styles +18

Nena

Kinderdans

Patricia

Jazz

Paulien

Disco 4,5,6 lj

Shauni

Disco 1e mb - All Styles/Streetdance 1e mb

Yenthe

Kinderdans

ONS BESTUUR

Lisa van Roosbroeck

bestuurslid
Lisa is al sinds het ontstaan van Studio XO (toen Free Time Dancers) een rots in de branding voor de dansschool. Zij werkt actief mee achter de schermen om alles draaiende te houden en is eveneens verantwoordelijk voor de jeugdwerking binnen de dansschool.

Gert Verhaert

bestuurslid
Gert is naast de hoofdsponsor van Studio XO ook bestuurslid van de dansschool. Hij werkt samen met de andere leden mee aan een aangename en sportieve dansomgeving.

Patricia Powers

bestuurslid
Eigenlijk heeft Patricia niet veel introductie nodig maar toch… Ze startte met tapdans toen ze 12 jaar oud was, het seizoen daarop startte ze met Ballet. Haar eerste danservaring deed ze op op een openluchtpodium tijdens het Canadian Annual Exhibition, dit was het begin van haar grote liefde voor dans. Ze behaalde diverse examens en diploma’s tijdens haar verbluffende carrière en is de drijvende kracht achter de dansschool.

Lynn Corten

bestuurslid
Lynn geeft dansles, is coach van de lesgevers en eveneens verantwoordelijke voor de jeugdwerking binnen de dansschool.. In 2012 behaalde zij haar diploma ‘Initiator Streetdance’ via dansfederatie Dansliga ism Bloso en de Vlaamste Trainerschool.

Bij Studio XO is iedereen welkom. Wij dansen voor de fun!

Wij kijken ernaar uit om jou te leren dansen. Iedereen is welkom bij Studio XO. We hebben diverse groepen zodat je altijd in een niveau kan dansen wat past bij jouw ervaring. Ook als je geen ervaring hebt.